FC Groningen mist lange lijst met spelers in duel met FC Twente

Tomas Suslov
Tomas Suslov Foto: © Pro Shots

FC Twente speelt woensdagavond in De Grolsch Veste tegen FC Groningen. De noorderlingen hebben een vrij lange lijst van afwezigen voor het duel in Enschede.

Dit weet Voetbal International-journalist Reon Boeringa te melden. "FC Groningen kan tegen FC Twente naast de al langer afwezige Balker en Hoekstra ook niet beschikken over de eveneens geblesseerde Van Hintum en geschorste Strand Larsen", schrijft de journalist op Twitter. "Suslov gaat wel mee, maar kan slechts kort invallen. Vraagtekentjes achter Duarte, Irandust en Te Wierik."

FC Groningen steekt in sowieso al niet in de beste vorm. De Groningers verloren de laatste vijf wedstrijden, maar zijn nog wel volop in de race voor de play-offs. FC Twente verloor de laatste wedstrijd tegen Fortuna Sittard en heeft woensdag een overwinning nodig in de strijd om de vierde plaats.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties