'FC Twente aast op Pohlmann': "Speler die het verschil maakt"

Ole Pohlmann bedankt de Borussia Dortmund-fans
Ole Pohlmann bedankt de Borussia Dortmund-fans Foto: © Pro Shots

Ole Pohlmann mag zich in de belangstelling verheugen van FC Twente, zo weet de doorgaans goed geïnformeerde Tys te melden op het forum van FCTwente.net. De 23-jarige middenvelder van Borussia Dortmund werd onlangs live gescout door de Tukkers.  

Pohlmann mocht dit seizoen twee keer invallen bij de hoofdmacht, maar speelt zijn wedstrijden voornamelijk in de 3. Liga. Volgens trainer Jan Zimmermann is Pohlman echter te goed voor het derde Duitse niveau. “Ole is niet alleen een speler die het verschil maakt, hij is gewoonweg voortreffelijk in deze competitie", vertelt hij op de website van Ruhr24. "De manier waarop hij een bijdrage levert aan het team en het plezier dat hij heeft op de training, maakt hem tot een speler waar elke coach heel graag mee samenwerkt", aldus Zimmermann. 

"Aan de ene kant ben ik heel blij dat hij bij ons is", vervolgt de oefenmeester. "Aan de andere kant heeft hij bij ons niets meer te zoeken. Ik duim voor hem dat hij óf in de zomer bij het eerste van BVB aan mag sluiten, iets wat ik heel graag zou willen, óf een andere club vindt die op een veel hoger niveau speelt dan wij", besluit Zimmermann, die weet dat Pohlmann nog een contract heeft tot medio 2025. Als FC Twente daadwerkelijk concreet is, moet de club uit Enschede dus nog wel een akkoord zien te bereiken met Borussia Dortmund. 

Lees meer:
0 reacties