FC Twente accepteert schikkingsvoorstel KNVB na rookbommen tegen PEC

Rookpotten in de gracht bij FC Twente
Rookpotten in de gracht bij FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft een schikkingsvoorstel ontvangen van de KNVB betreffende het thuisduel tegen PEC Zwolle. Bij dit duel werden rookbommen afgestoken en de Tukkers hadden nog een voorwaardelijke staf naar aanleiding van vuurwerk dat ontstoken is bij het thuisduel tegen Ajax.

Deze voorwaardelijke straf is door de rookbommen tegen PEC omgezet in een boete van 3.750 euro. Dat meldt FC Twente op haar clubsite. De club heeft het schikkingsvoorstel geaccepteerd en wil de boete verhalen op de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

FC Twente meldt verder dat zeven personen, die gedurende het thuisduel tegen Fortuna Sittard uit De Grolsch Veste zijn gezet in verband met het gooien van drinkbekers, worden uitgenodigd voor de Gedragscommissie waar zij zich moeten verantwoorden. Daarna zal de club passende maatregelen treffen.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties