"FC Twente - Almere City gaat een hele vervelende avond worden"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

FC Twente verloor afgelopen weekend drie punten in Amsterdam in de uitwedstrijd tegen Ajax. In de Oosttribune podcast bespreken Tijmen van Wissing, Nico Wantia en Job Vaarhorst de gevolgen voor de ploeg uit Enschede.

"Het is wel een gemis dat hij (Sadilek red.) niet meespeelde", begint Van Wissing. "Dat is gewoon een vuurvreter. Maar ik denk dat het er meer in zit dat sommige spelers gewoon niet in hun beste vorm steken. Dat kan."

"De stand op de ranglijst is nu toch een beetje zorgelijk geworden", haakt Nico Wantia in. "Vorige week werd de polonaise gelopen en sommigen riepen al dat het ticket voor de voorrondes van de Champions League binnen was met de acht punten voorsprong op AZ. Nu zijn dat er nog maar vijf en je moet nog naar Alkmaar, dus dan kunnen het er twee worden. Dan komt er ineens veel druk te zitten op de thuiswedstrijd tegen Almere waar je moet winnen."

"Ik denk ook dat Twente - Almere een hele vervelende avond gaat worden", reageert Van Wissing. "Ja kijk maar eens naar die resultaten van Almere", stelt Wantia. "Daar gaat Twente het ook erg lastig tegen krijgen hoor", waarschuwt hij.

"Ik dacht zaterdagavond na de goal van David Min (de spits van RKC Waalwijk, red.) tegen AZ dat zij gewoon gingen winnen", blikt presentator Job Vaarhorst terug. "Daarnaast was ik er heilig van overtuigd dat Twente zou winnen. Dan is het verschil elf punten en nu is dat ineens nog maar vijf", beseft hij.

Lees meer:
0 reacties