FC Twente baalde van gedrag Feyenoord: "De overtreffende trap"

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

FC Twente kijkt met gemengde gevoelens terug op de transfersoap die de laatste tijd heeft gespeeld rondom Ramiz Zerrouki.

De Enschedeërs dachten dat Feyenoord de jacht op de middenvelder had gestaakt, maar kwam begin deze week met een verhoogd bod op de smaakmaker van de Tukkers. Clubwatcher Leon ten Voorde weet dat FC twente niet blij is met de Rotterdammers: "Als je een speler zo graag wil en je laat het ook steeds aan de speler merken, dan moet je wel een keer doorpakken. Ze zijn vanaf de zomer bezig geweest en vanaf november was daar al de winterstop. Streuer zegt dan ook, als Feyenoord toen met een goed bod was gekomen, dan hadden wij alle tijd gehad om een goede opvolger te vinden."

Toen de onderhandelingen heropend werden, was het gevoel bij FC Twente al niet meer zo goed. "Ze hadden constant het gevoel dat er spelletjes werden gespeeld", laat Ten Voorde weten in de podcast De Ballen Verstand. "En tuurlijk, alle clubs spelen spelletjes en dat hoort er ook een beetje bij, maar op een gegeven moment hadden ze er tabak van. Omdat ze er niet het goed gevoel bij hadden hebben ze besloten de stekker eruit te trekken."

Het gevolg was dat de transfer niet doorging, en daar speelde Feyenoord-trainer Arne Slot wellicht ook een rol in. Ten Voorde weet namelijk te melden dat de coach ook direct contact zocht met de speler: "Bij FC Twente hadden ze het gevoel dat hij wel heel veel contact had met Zerrouki. Bij Zwolle hoor je dezelfde verhalen, dat hij veel appt met Van den Belt of hij wil komen. Natuurlijk hebben ze contact met de speler die ze graag willen, maar dit was gevoelsmatig wel de overtreffende trap. Alles bij elkaar opgeteld waren ze er bij FC Twente wel klaar mee dat ze zeiden van. Als je alles bij elkaar optelt willen we gewoon niet meer", besluit Ten Voorde.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand