FC Twente baalt van dure nederlaag: "Dan moet je ballen tonen"

Sem Steijn
Sem Steijn Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft zaterdagavond uit bij NEC (1-0) dure punten verspeeld in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. Sem Steijn En Michal Sadiletk vertellen aan het AD dat ze balen dat ze druk op Feyenoord niet hebben kunnen opvoeren.

Steijn laat weten dat het komende zondag de uitwedstrijd bij de Rotterdammers een soort finale is voor de tweede plaats ook Sadilek ziet dat ze bij NEC een kans hebben gemist in deze strijd: “Als je iets wilt bereiken, moet je elk duel willen winnen en ballen tonen. Dat hebben we niet gedaan. Nu moeten we zorgen dat we van Feyenoord winnen.'' De tweede plaats in de Eredivisie levert een ticket op voor de groepsfase van de Champions League.

Men is in Enschede vooral met de tweede plaats bezig maar ook de derde plaats zijn ze nog niet zeker van. Nummer vier AZ speelde zaterdagavond thuis gelijk tegen PEC Zwolle en dus hadden de Tukkers uit kunnen lopen. Daarom baalt ment bij FC twente van de nederlaag bij de Nijmegenaren: “Als je deze wedstrijd had gewonnen, dan hadden we volgende week om de tweede plek gespeeld”, besluit hij,

Lees meer:
0 reacties