FC Twente direct Europa in? "FC Utrecht wil ook zesde worden"

Jan van Staa
Jan van Staa Foto: © NESimages

FC Twente heeft directe plaatsing voor Europees voetbal nog steeds in eigen hand, maar moet dan wel winnen van FC Groningen en Feyenoord. De ploeg van trainer Jan van Staa kan echter ook geholpen worden door FC Utrecht, dat woensdag tegen AZ speelt.

"FC Twente heeft het nog wel in eigen hand en als ze het gaan verzilveren, dan denk ik dat het woensdag al gaat gebeuren", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij De Oosttribune. "Want ik zie AZ zondag geen punten verspelen, maar woensdag misschien nog wel."

Voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa is vol vertrouwen. "Die kans is groot, want FC Utrecht wil ook zesde worden. Dat is een voordeel, want dan heb je de tweede keer een thuiswedstrijd tegen Vitesse. FC Utrecht gaat er thuis vol op. Deze wedstrijden spreken in Utrecht enorm aan. FC Utrecht wil ook het niveau toe van de top vier. Maar FC Twente moet het gewoon zelf doen", aldus Van Staa.

Van Wissing ziet wel kansen tegen FC Groningen. "FC Twente is niet in goede doen, maar de tegenstander van woensdag ook niet. Dus ik ga er nog steeds vanuit dat het gaat gebeuren. Maar ik heb er de laatste twee wedstrijden ook naast gezeten met de voorspelling", waarschuwt hij.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties