FC Twente en PEC Zwolle op Ibiza: "De hele week gratis drinken"

Tijmen van Wissing
Tijmen van Wissing Foto: © NESimages

FC Twente won zondagmiddag met 1-2 op bezoek bij PEC Zwolle en Ricky van Wolfswinkel nam vanaf elf meter de winnende treffer voor zijn rekening. Tijmen van Wissing zag bovendien dat de Tukkers werden geholpen door FC Utrecht, dat in Alkmaar een punt wist te pakken tegen AZ. 

De clubwatcher zag twee cruciale situaties op beide velden. "Dat was het moment dat de 3-3 viel (van FC Utrecht-speler Victor Jensen, red.) en op dat moment ging Van den Berg aan Regeer hangen", blikt Van Wissing terug bij De Oosttribune. "Dat was een hele vreemde actie van Van den Berg. Hij gaat, net als FC Twente, deze week ook naar Ibiza dus die kan de hele week gratis drinken. Want zo'n domme strafschop weggeven...", zucht hij.

Presentator Bert van Losser oppert dat de middenvelder zijn loopbaan mogelijk vervolgt bij de club uit Enschede, maar dat ziet Van Wissing niet gebeuren. "Nee, ik denk niet dat FC Twente Van den Berg gaat halen", reageert hij. "Want die is wel weggezakt de laatste tijd, hij is niet meer zo goed. En in Alkmaar gebeurden ook gekke dingen, zoals Dani de Wit die over een bal heen stapt. Van mij had de VAR niet in hoeven te grijpen, maar dat is wel gebeurd", besluit Van Wissing. 

Lees meer:
0 reacties