FC Twente en SC Heerenveen maken indruk: "Heel emotioneel moment"

Minuut stilte bij SC Heerenveen-FC Twente
Minuut stilte bij SC Heerenveen-FC Twente Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen-FC Twente begon woensdagavond op schitterende wijze met een eerbetoon voor de overleden Hermina van Dijk. Helaas ging het na afloop ook mis met supporters.

"Voetbalsupporters zijn heel vaak negatief in het nieuws vanwege rellen, maar woensdagavond was ik getuige van een van de meest indrukwekkende minuutstiltes die ik heb meegemaakt in al die jaren", begint Leon ten Voorde in De Warming-up. "Het licht ging uit en de speaker vroeg om allemaal met de telefoon te schijnen, dat zag er geweldig uit. Het uitvak deed ook mee, dat was een heel emotioneel moment. Michel Vlap speelde net als de Heerenveen-spelers met een rouwband."

Daarna werden de supporters verwend met een heerlijk en spectaculair 3-3 gelijkspel, maar na afloop ging het echter ook weer mis. "Jammer dat de Hielke's en Sietse's na afloop als teken van respect de supportersbus van De Vriendenkring bekogelen met stenen", aldus Ten Voorde. "Raar hè? Iedereen heeft een geweldige voetbalavond gehad en dan moet het weer op die manier eindigen."

Lees meer:
0 reacties