'FC Twente en Sparta melden zich bij management Zweedse spits'

Omar Faraj
Omar Faraj Foto: © Pro Shots

FC Twente beschikt momenteel over twee spitsen, met Ricky van Wolfswinkel en Myron Boadu. Beide spelers lopen uit hun contract in Enschede, en het is nog niet duidelijk wat er met hun toekomst gaat gebeuren. Van Wolfswinkel is in de zomer transfervrij, Boadu keert terug naar AS Monaco.

FC Twente moet dus mogelijk op zoek naar een nieuwe spits, en volgens Fotbolldirekt hebben de Tukkers een aanvaller op de korrel. Het Zweedse medium meldt dat Omar Faraj op het lijstje staat bij FC Twente. Zowel de club uit Enschede als Sparta Rotterdam volgen de spits, en zouden dit al hebben gemeld bij het management van Faraj.

De 22-jarige aanvaller speelt bij AIK, dat vorig seizoen elfde werd in de Zweedse topcompetitie. Faraj, die in januari 2023 twee oefeninterlands speelde voor het nationale elftal van Zweden, maakte vorig jaar drie goals in 24 wedstrijden. AIK zou naar verluidt 2,5 miljoen euro willen ontvangen voor de spits. De Zweedse club betaalde zelf in 2023 zes ton aan Levante om Faraj over te nemen.

Lees meer:
0 reacties