FC Twente-fans geloven in derde plek: "We zijn beter geworden"

FC Twente kent een prima seizoensstart. De Tukkers staan met één been in de laatste voorronde van de Conference League en wonnen de eerste competitiewedstrijd op bezoek bij NEC. De supporters van FC Twente zijn vol vertrouwen over dit seizoen, zo peilde Voetbalzone bij De Grolsch Veste.

Vorig seizoen liet FC Twente onder meer AZ en Vitesse achter zich. De vraag van verslaggever Kalum van Oudheusden is of de Enschedeërs nu de aanval op de top 3 kunnen inzetten. Volgens een aantal vrouwelijke FC Twente-fans zit dat er zeker in. "We gaan gewoon voor het kampioenschap", laat één van hen weten. "Ik denk ook dat ze sowieso beter kunnen", vult een ander aan. "Sommige wedstrijden waren wel een beetje matig."

Ook een aantal andere FC Twente-supporters zijn vol vertrouwen. "De concurrentie is misschien niet versterkt, maar FC Twente is beter geworden. Dus we gaan gewoon voor plek drie", reageert iemand. "Ik denk dat de ploeg alleen nog maar beter geworden is", vult een ander aan. "We zijn verder gaan bouwen met jonge talenten als Sem Steijn en Kjølø van PSV, dus ik denk dat ze elkaar nog weer versterken. De routiniers krijgen meer jongens die aan de poort rammelen."

FC Twente stond heel lang in een kwaad daglicht, maar daar lijkt een beetje verandering in te zijn gekomen. "Het voetbal was ook niet leuk en er waren geen goede spelers, maar toch is iedereen achter die ploeg blijven staan. Dat is de kracht van een Tukker en daarom staan we nu waar we nu staan. Jan Streuer heeft voor ons gewoon weer een hele fijne ploeg samengesteld. Een dik compliment."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand