FC Twente-fans genieten: "Je kunt ook goed stappen in Belgrado"

Foto via: screenshot Tubantia
Foto via: screenshot Tubantia Foto: © (copyright Rik Laarhuis)

FC Twente neemt het donderdagavond in Belgrado op tegen FK Cukaricki en Deldenaar Rik Laarhuis is met zeven andere supporters in een busje naar Belgrado gereden. Dinsdagavond vertrokken ze uit Nederland.

"De wachttijden op Schiphol zijn ook lang, daar zag ik zelf enorm tegenop. Bovendien is zelf rijden goedkoper. Dit is denk ik wel prima te doen", legt hij uit op de website van de Tubantia. "Het is een negen persoons busje, maar we zijn met zijn achten”, vervolgt Laarhuis enthousiast.

"Op een gegeven moment kregen we het met de supportersvereniging in Delden niet vol, toen hebben overal de vraag uitgezet: wie wil er mee? Nu reizen er ook twee FC Twente-fans uit Amersfoort en eentje uit Borculo mee. We kenden elkaar alleen van gezicht", lacht hij.

"Als je zo’n kans krijgt om eindelijk weer in Europa in te gaan, dan wil je die met beide handen grijpen”, vervolgt Laarhuis vastberaden. "En je kunt ook goed stappen in Belgrado, dat maakte de keuze nog iets gemakkelijker", besluit de FC Twente-fan.

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand