FC Twente-fans 'gewaarschuwd': "Prijzen vliegen per uur omhoog"

FC Twente-fans op het terras in Belgrado
FC Twente-fans op het terras in Belgrado Foto: © Pro Shots

FC Twente begint donderdagavond met een uitstekende uitgangspositie in de return tegen FK Cukaricki. De ploeg van trainer Ron Jans verdedigt in eigen huis een 3-1 voorsprong.

FC Twente boekte dus een eenvoudige zege in Belgrado. "Ik vond FC Twente niet zo goed", vertelt clubwatcher Leon ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Maar ik vond Cukaricki een ploeg vol opportunisme en fysiek. Ik vond het geen typische Balkan-ploeg, zoals ik eerder had geroepen. Ik vond het met de irritatie en het zuigerige gedrag wel meevallen."

"FC Twente begon goed en maakte makkelijke goals, maar had daarna wel lang een lastige fase", vervolgt de journalist. "De tweede helft ging helemaal nergens meer over en mag je blij zijn dat het eigenlijk bij 3-1 blijft. Nu moet het wel heel gek lopen wil je donderdagavond de klus in de eigen Veste niet klaren. Dan kan de reis naar Florence gaan."

Ten Voorde wil niet zeggen of hij de vliegtickets al geboekt heeft. "Het is de goden verzoeken als ik nu 'ja' zeg", lacht hij. "Laten we het zo zeggen: er liggen wat opties. Maar het is ook voor supporters, er zullen er veel meer mee naar toe gaan dan naar Belgrado, een dure business. De prijzen vliegen per uur omhoog. Je moet er echt wel wat voor over hebben."

"De jongens die er vorige week waren hebben toch wel reizen via Zürich, Zagreb of Warschau gehad om die kosten te drukken. Het is allemaal niet makkelijk. We zitten nu ook te kijken naar opties via Pisa of Bologna. Je kunt voor 28 euro naar Bologna vliegen, maar dan vanaf Brussel... En dan kost het weer 400 euro terug. Het zijn wel pittige prijzen", aldus Ten Voorde.

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand