FC Twente-fans krijgen advies: "Nu nog voor een normale prijs"

FC Twente-fans in het uitvak met zonnebril
FC Twente-fans in het uitvak met zonnebril Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het in de derde voorronde van de Champions League op tegen Rangers FC, Lille, Slavia Praag of RB Salzburg. De loting is 'pas' op maandag 22 juli, maar Werner Hogenkamp geeft alvast een tip aan alle FC Twente-supporters. 

"Kamers geboekt in Lille, Glasgow, Praag en Salzburg", laat hij weten via X. "Gratis annuleren en nu nog voor een normale prijs. Gratis tip", aldus Hogenkamp, die later merkt dat zijn advies al is opgepakt door allerlei voetbalwebsites. "Ik ben GEEN “ultieme fan” of geniaal, hoewel dat wel dicht tegen de waarheid aan zit, maar wou mede-supporters een tip geven want nu is het nog enigszins betaalbaar", constateert hij. 

De wedstrijden worden gespeeld op 6/7 augustus en een week later volgt de return, maar het is helaas nog niet bekend of FC Twente met een thuis- of uitwedstrijd begint. Voor de fans wordt het waarschijnlijk sowieso een duur geintje, doordat beide duels midden in de bouwvak vallen. Een zoektocht via SkyScanner leert dat een retourtje naar Praag, Salzburg of Glasgow nu al minimaal 150 euro kost en dat zal na de loting waarschijnlijk snel stijgen. Lille is 'prijstechnisch' het meest gunstig, doordat de afstand met de auto nog geen 400 kilometer is en de reistijd ruim 4 uur bedraagt. 

Lees meer:
0 reacties