FC Twente-fans krijgen advies: "Veste kan prachtig rood kleuren"

FC Twente-fans strijden in Enschede voor Europees voetbal
FC Twente-fans strijden in Enschede voor Europees voetbal Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het aanstaande zondag in een belangrijke thuiswedstrijd op tegen degradant FC Volendam. Bij winst van de Tukkers en puntenverlies van AZ, kan de ploeg van Joseph Oosting zich verzekeren van de derde plek in de Eredivisie. Algemeen directeur Dominique Scholten hoopt dit weekend op een volledig rode Grolsch Veste.

"Onder het motto ‘Volendam thuis: iedereen in het rood’ hebben de Ultras van Vak-P alle supporters opgeroepen om zondag in het rood naar De Grolsch Veste te komen", schrijft Scholten op de clubsite. "We hebben vorig seizoen tijdens de play-offs gezien hoe prachtig de Veste rood kan kleuren, goed dat dit initiatief weer wordt opgepakt. Supportersvereniging Vak-P heeft zondag voor de wedstrijd speciale rode shirts te koop." 

"De opbrengst wordt besteed aan toekomstige sfeeracties van de Ultras. Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd zijn er rondom De Grolsch Veste, bij Vak-P en De Vriendenkring, extra horecapunten. Deze zijn vanaf 12.00 uur geopend. Het stadion is vanaf 13.00 uur open", aldus Scholten. Het duel tussen FC Twente en FC Volendam begint om 14.30 uur.

Lees meer:
0 reacties