FC Twente-fans opgelet: "Deze wordt niet meer gratis uitgedeeld"

De herbruikbare beker in De Grolsch Veste
De herbruikbare beker in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam, de nummer tien van de Eredivisie. De club uit Enschede heeft door de 'extra verkeersrdrukte' al een reisadvies gegeven aan de supporters en nu volgt er ook nog een andere tip via de officiële kanalen.

"Afgelopen thuiswedstrijden is de herbruikbare beker bij de horecakiosken verder geïntroduceerd in De Grolsch Veste en uitgebreid naar de omloop van de tweede ring", blikken de Tukkers terug in een artikel. "Bij deze wedstrijden kregen supporters bij binnenkomst een bekermunt die zij in kunnen leveren bij de bestelling. Vergeet komende zaterdag je bekermunt niet, deze wordt niet meer gratis uitgedeeld", waarschuwt FC Twente.

Het duel in de Grolsch Veste begint zaterdag om 18:45 uur, terwijl de concurrenten allemaal zondag pas in actie komen. AZ neemt het zondag in eigen huis op tegen Excelsior, terwijl Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen Fortuna Sittard speelt. Feyenoord sluit speelronde 25 af tegen Heracles Almelo.

Lees meer:
0 reacties