FC Twente - FC Groningen uitverkocht: minder-zicht-plekken in verkoop

Supporters van FC Twente
Supporters van FC Twente Foto: © NESimages

FC Twente treedt woensdagavond in een vol stadion aan tegen FC Groningen. Alle reguliere kaarten voor de laatste thuiswedstrijd in De Grolsch Veste zijn uitverkocht.

"Gezien de grote vraag naar kaarten voor de wedstrijd, is er besloten om ook de minder-zicht-plekken in De Grolsch Veste aan te bieden", laat FC Twente weten op de officiële website. De plaatsen op de tweede ring hebben een zicht van minimaal 75 procent op het speelveld. Het zicht kan belemmerd worden door bijvoorbeeld steunpalen of een (doorzichtige) afscheidingswand.

Bij het bestellen van deze kaarten, is de bezoeker verplicht plaats te nemen op de zitplaats waar het toegangsbewijs recht op geeft. Het is niet toegestaan op een andere plek te zitten. De plekken zijn op de korte zijdes (vakken 302 t/m 309 en 319 t/m 324) verkrijgbaar voor € 25,- in de vakken op de lange zijde (vakken 310 t/m 318) voor € 32,50. Het duel tussen FC Twente en FC Groningen begint woensdagavond om 20.00 uur.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties