FC Twente gaat herbruikbare bekers uitbreiden: "Drastisch kleiner"

De herbruikbare beker in De Grolsch Veste
De herbruikbare beker in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente is tevreden over de inzet van de herbruikbare bekers en gaat deze vanaf de komende thuiswedstrijd tegen FC Utrecht ook introduceren bij de horecakiosken op de omloop van de tweede ring.

De herbruikbare bekers werden afgelopen zaterdag bij het thuisduel met RKC Waalwijk na een eerdere testperiode in gebruik genomen bij de horecakiosken in de gracht onder de vakken 108 t/m 135.

"We kijken goed terug op de introductie en we hebben gemerkt dat de afvalberg in deze vakken drastisch kleiner was na de wedstrijd", laat FC Twente weten op de officiële website van FC Twente. "Vanaf de komende thuiswedstrijd gaan ook de supporters op de tweede ring gebruik maken van deze herbruikbare bekers."

Supporters in de vakken 108 t/m 135 en op de tweede ring krijgen bij binnenkomst een bekermunt, die ze in kunnen leveren bij hun bestelling. Ze krijgen vervolgens het drankje in een herbruikbare beker, die bij de volgende bestelling weer ingeleverd kan worden. Na het laatste drankje kan de herbruikbare beker ingeleverd worden voor een bekermunt. Zonder bekermunt betaal je 2 euro extra per beker.

Lees meer:
0 reacties