FC Twente gaat volgende week alweer aan de bak: "Woensdagmiddag"

Joseph Oosting
Joseph Oosting Foto: © Orange Pictures

Het EK in Duitsland is nog niet eens begonnen, maar de vakantie van veel FC Twente-spelers zit er inmiddels al bijna weer op. Algemene directeur Dominique Scholten laat in zijn nieuwsbrief weten dat de Tukkers volgende week alweer aan de bak moeten. 

"De prachtige triomftocht na plaatsing voor de voorronde van de Champions League lijkt nog maar net voorbij en voor de eerste wedstrijd voor het Europees Kampioenschap in Duitsland (vrijdagavond om 21:00 uur, red.) moet nog worden afgetrapt, maar woensdagmiddag staan Joseph Oosting en zijn staf alweer met een groot deel van de selectie op het trainingsveld. Het gaat allemaal heel snel", schrijft de opvolger van Paul van der Kraan.

"Dat moet ook wel, want FC Twente speelt op 6 of 7 augustus al de eerste wedstrijd voor plaatsing voor de groepsfase van de Champions League. De loting hiervoor vindt plaats op maandag 22 juli, met als mogelijke tegenstanders: Rangers FC, SK Slavia Praag, FC Red Bull Salzburg of Lille OSC", vervolgt hij enthousiast. "Zaterdag 22 juni start FC Twente de oefencampagne tegen STEVO in Geesteren. Daarnaast speelt de ploeg nog een aantal wedstrijden in de regio."

Lees meer:
0 reacties