FC Twente gaat voor doelpuntenfestijn: "Wat aan het doelsaldo doen"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Cruciale weken voor FC Twente. Op zondagmiddag spelen de Tukkers tegen FC Volendam. Leon ten Voorde is van mening dat de Tukkers wellicht dan al de derde plek binnenslepen. 

FC Twente staat nog twee punten voor op AZ maar heeft wel een minder doelsaldo. "Het is belangrijk dat FC Twente wat aan het doelsaldo doet. Mocht AZ winnen, dan zou het wel lekker zijn als je in doelsaldo over AZ heengaat", opent Ten Voorde bij De Ballen Verstand van TC Tubantia. De laatste wedstrijd speelt FC Twente tegen PEC Zwolle. "Bram van Polen neemt afscheid en zo'n ploeg gaat er dan wel voor in zo'n laatste wedstrijd thuis."

Ondertussen ontmoet AZ in die laatste wedstrijd FC Utrecht. "FC Utrecht heeft er belang bij zo hoog mogelijk te eindigen. Je hebt een wedstrijd thuisvoordeel en ook nog een finale thuisvoordeel in de play-offs dan. Dus die wedstrijd heeft AZ nog niet zomaar gewonnen. Er staat wel wat op het spel. Maar ik heb altijd gezegd: als je je thuiswedstrijden wint dan ben je er. FC Twente wint van FC Volendam en AZ laat punten liggen bij Go Ahead Eagles. Dan ben je derde", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties