FC Twente gaat voor hoge eindklassering: "Dat gaat wel lukken"

FC Twente juicht
FC Twente juicht Foto: © Orange Pictures

Sjoerd Mossou verwacht dat FC Twente dit seizoen eindigt in de top vier. Volgens de journalist is de club uit Enschede ongeveer op hetzelfde niveau als vorig seizoen.

Na negen wedstrijden staat de ploeg van Joseph Oosting op vijf punten van koploper PSV. Vooralsnog gaat het ongeveer naar de verwachtingen van Mossou. "Ze spelen met Steijn en Vlap als nummer tien, dat staat prima. In wedstrijden die op slot zitten hebben ze net iets minder individuele kwaliteit dan vorig jaar, waardoor ze het nog meer van het teamspel moeten hebben", stelt hij in de AD Voetbalpodcast. "Als dat dan niet lukt, en dat is al een paar keer gebleken, stokt het ook."

FC Twente verloor deze zomer veel kwaliteit in de vorm van Virgil Misidjan, Vaclav Cerny en Ramiz Zerrouki, maar heeft dat volgens Mossou redelijk opgevangen. "Opgeteld en afgetrokken is het ongeveer vergelijkbaar met vorig jaar. Ze doen het hartstikke goed als ze in de top 4 eindigen en dat gaat ook lukken", verwacht de journalist. "FC Twente hoort wel bij die kopgroep."

Lees meer:
0 reacties