FC Twente gewaarschuwd voor Vitessenaar: "Fantastische voetballer"

FC Twente neemt het zaterdagavond in een uitwedstrijd op tegen Vitesse, de nummer zeventien van de Eredivisie. Op voorhand lijkt het geen moeilijk duel te gaan worden voor de Tukkers, en René Wagelaar is het waar wel mee eens. Al ziet de analist wel dat de Arnhemmers een aantal goede spelers binnen de selectie hebben.

"Er zitten prima spelers bij Vitesse, maar het is los zand", zegt Wagelaar bij VoetbalTijd. "Zo zit de hele club op dit moment een beetje in elkaar. Het zijn veel buitenlandse spelers, die ze hebben gehaald. Die Hadj Moussa, een buitenspeler, is een hele goede speler. Maar ze hebben teveel onbekende spelers van het Nederlandse voetbal. Het is los zand. Het is heel onrustig binnen de club. Daar mag FC Twente nooit verliezen."

Analist Vincent Bilanovic haakt in over de uitblinker van Vitesse: "Die Hadj Moussa, wat een fantastische voetballer. Dat is waar je als liefhebber voor naar het stadion gaat. Hij heeft een goede dribbel, is niet bang, maakt een fout, pakt hem weer op en gaat er weer opnieuw voor. Zijn rendement houdt nog iets te wensen over."

"Ik denk dat hij nog een beetje de klik met Mexx Meerdink moet vinden, om te kijken hoe hij hem in scoringspositie kan brengen. Die Meerdink is ook nog niet helemaal waar die voor gekomen is, en dat is om doelpunten te maken. Maar dit zijn echt wel mooie voetballers", aldus Vincent Bilanovic.

Lees meer:
0 reacties