Ruben van Bommel tekent bij concurrent van FC Twente: "Zonde"

Ruben van Bommel gaat zijn carrère vervolgen bij AZ. De aanvaller van MVV Maastricht tekent voor vier seizoenen in Alkmaar.

De club uit Limburg maakt de transfer van de zoon van oud-Oranje-international Mark van Bommel donderdagmiddag bekend. De achttienjarige linksbuiten genoot na een goed seizoen interesse van meerdere Eredivisieclubs, waaronder FC Twente, maar kiest voor de stap naar AZ. Van Bommel komt transfervrij naar de nummer vier van de Eredivisie. De aanvaller was dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie goed voor vijftien doelpunten en vijf assists. Hij speelde sinds 2020 voor de club uit Maastricht, dat hem oppikte uit de jeugdopleiding van PSV. FC Twente-fan Johan van Lenthe baalt van het nieuws. "Zonde", reageert hij via Twitter. Ook Jorrit baalt. "Weer een speler die lang moet wachten en kiest voor een andere club", schrijft 'Jowiezel' op Twitter.

𝗥𝘂𝗯𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗕𝗼𝗺𝗺𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗱𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿𝘀𝘁𝗮𝗽 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗔𝗭 𝗔𝗹𝗸𝗺𝗮𝗮𝗿. De aanvaller tekent een contract voor vier jaar bij de Eredivisieclub. #SameVollePetaj pic.twitter.com/00iYEkhSb8 — MVV Maastricht (@mvvmaastricht) June 1, 2023

Lees meer: