FC Twente heeft afspraak met Brenet: "Met dat idee tekende hij bij"

Joshua Brenet is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken bij FC Twente. De rechtsback heeft nog een eenjarig contract in De Grolsch Veste, maar FC Twente werkt mee aan een transfer.

"Met Brenet hebben we een bepaalde afspraak", beaamt technisch directeur Jan Streuer aan tafel bij VoetbalTijd. "Hij heeft verlengd, maar wel met het idee dat we na dit seizoen bereid zijn om hem te verkopen."

Streuer is blij met de inbreng van de vleugelverdediger. "Verleden jaar deed hij het al goed en hij heeft het dit seizoen ook heel goed gedaan, maar het is ook goed", doelt hij op een transfer van Brenet. "Hij had ook niet kunnen bijtekenen. Maar we wilden hem wel graag houden, want hij heeft specifieke kwaliteiten, met name het aanvallende, dat is er heel goed uitgekomen."

De technisch directeur van FC Twente vraagt zich wel af of Brenet er goed aan doet om naar het buitenland te vertrekken. "Hij is ook een speler die altijd onderweg is. Die willen van de ene club naar de andere club. Ze willen allemaal meer gaan verdienen en noem maar op. Vaak gaan spelers dan naar een mindere club, of in het buitenland of in landen waar ze niet betalen. Dan heb je een contract, je speelt slecht en dan betalen ze je niet meer", besluit Streuer.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand