"FC Twente heeft altijd gezegd dat ze Eiting niet laten vallen"

Carel Eiting
Carel Eiting Foto: © Pro Shots

Couhaib Driouech zag deze winter op het laatste moment een transfer naar PSV de mist in gaan. Etienne Verhoeff en Leon ten Voorde stellen dat de Eindhovenaren het anders hadden moeten aanpakken.

Excelsior wilde een hogere transfersom waar PSV uiteindelijk niet mee in zee ging. "Het is een geweldige club, echt allemaal top, maar je merkte wel het gevoel dat ze die jongen hadden moeten laten gaan. Kun je dit wel maken?", vraagt Ten Voorde zich af in de AD Voetbalpodcast. "Excelsior heeft alles gedaan om nog een buitenspeler te halen, maar die was er niet. Als Driouech er niet is, wat houdt je dan nog over", counter Verhoeff.

Verhoef stelt dat ook de club uit Eindhoven blaam treft voor de teleurstelling van de aanvaller. "Kun je het ook als PSV zijnde maken om een jongen de hele week gek te maken door hem naar Eindhoven te halen en medisch te keuren, maar nu niet door te pakken. Als je hem echt wil hebben kun je hem ook nu alvast vastleggen voor de zomer."

Ten Voorde wijst naar de transfer van Carel Eiting, die met veel bombarie FC Volendam inruilde voor FC Twente. "Er is daar veel misgegaan, maar FC Twente heeft vanaf dag één wel gezegd dat ze hem niet laten vallen. Dat zou PSV nu ook kunnen zeggen, maar misschien liggen die afspraken er al wel."

Lees meer:
0 reacties