FC Twente heeft nieuwe Premium Partner: "Logisch één-tweetje"

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste Foto: © BSR Agency

FC Twente heeft donderdag een nieuwe Premium Partner gepresenteerd. Victa wordt met ingang van het nieuwe seizoen Premium Partner én tevens Datapartner van de Enschedese club.

Victa heeft voor één jaar getekend met de intentie om twee jaar langer met elkaar door te gaan. FC Twente gaat gebruikmaken van een data warehouse en Power BI bij Victa. Het in Borne en IJburg gevestigde bedrijf wordt komend seizoen zichtbaar in De Grolsch Veste en zorgt ervoor dat FC Twente alle data op één platform krijgt.

"Dat wij nu verbonden zijn aan FC Twente als datapartner voelt voor ons als een logisch één-tweetje", reageert eigenaar Carlo Vruwing van Victa op de officiële website van FC Twente. "Met onze data warehouse oplossing helpen wij de club, anderzijds helpt de club ons aan meer naamsbekendheid. We hopen hierdoor meer lokale talenten aan te trekken voor onze groeiambities."

FC Twente is blij met de nieuwe overeenkomst. "We zijn trots dat Victa instapt als Premium Partner van de club en daarmee ook Datapartner wordt van FC Twente", zegt manager commerciële zaken Marco Behrens. "Wederom een echt Twents bedrijf, dat al jaren verbonden is aan de club en nu de stap maakt naar de top van de sponsorpiramide. Daarbij gaan we als FC Twente gebruik maken van het data warehouse en Power BI bij Victa, waardoor het een stap vooruit zet in het gebruiken van data in de organisatie."

Victa is na Twepa, Looping, Cerriva, Wildkamp, Hofparken, DIFFERIT, Hatrans Logistic Services, Previder, HUUS en Bravo Beveiliging alweer de elfde Premium Partner van FC Twente.

Lees meer:
0 reacties