"FC Twente heeft onnodig een stuk of 5 á 6 spelers verkwanseld"

René Wagelaar
René Wagelaar Foto: © NESimages

Ruud Nijstad tekende zondag zijn eerste contract bij FC Twente. De 16-jarige verdediger zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2027. Voormalig zaakwaarnemer René Wagelaar is verheugd dat de jonge speler uit Vriezenveen heeft gekozen voor FC Twente, dat terwijl Juventus ook interesse toonde.

"Ik vind het opnieuw een hele goede stap van FC Twente dat ze een jeugdtalent hebben weten vast te leggen die toch niet bij kleine clubs in de belangstelling stond", zegt Wagelaar bij VoetbalTijd. "Hij is 16 jaar, jeugdinternational en was in beeld bij Ajax, PSV en Feyenoord. Dit is ook weer een fantastische stap voor de jeugdopleiding. Vijf jaar geleden liepen dit soort jongens allemaal de deur uit."

De analist vervolgt: "FC Twente heeft een stuk of vijf á zes spelers verkwanseld wat totaal niet nodig was. Daar zal ik in die tijd met de neus heel dicht op. Het is een hele mooie stap richting de toekomst en ze hebben ook al veel talenten. Dit is opleiden. Zo hoort het."

"En als die jongen over drie of vier jaar een stap wil maken, zien we dan wel weer. Dit is prachtig. En het is een Twentse jongen. Dit is het beste. Een goede stap en mooi voor de club", aldus Wagelaar.

Lees meer:
0 reacties