FC Twente heeft opvallende concurrent: "Wie had dat gedacht?"

Leon ten Voorde
Leon ten Voorde Foto: © NESimages

Na de interlandbreak staat er voor PSV in de Grolsch Veste een lastige wedstrijd tegen FC Twente op het programma. Leon ten Voorde denkt dat de Tukkers de foutloze reeks van de koploper kunnen onderbreken.

Na een 'makkelijk programma' wordt de wedstrijd tegen FC Twente gezien als de eerste horde voor PSV. "Als ze in de Grolsch Veste ook winnen, mogen we ze na afloop de kampioenschaal uitreiken", stelt Ten Voorde in De Ballen Verstand. "Iedereen kijkt enorm uit naar die wedstrijd. Gaat het PSV ook in de Grolsch Veste lukken? Ondanks het teleurstellende resultaat tegen NEC is FC Twente daar al 24 wedstrijden ongeslagen. Ik denk dat FC Twente de wapens heeft om ze pijn te doen."

Het gat tussen FC Twente en PSV wordt steeds groter, maar echt naar onderen kijken hoeven de mannen van Joseph Oosting nog niet. Verrassend genoeg is het Go Ahead Eagles van René Hake dat zes punten achter FC Twente staat. "Hake is gewoon een goede trainer, dat hebben we ook al geconstateerd bij FC Twente. Go Ahead heeft een aardige ploeg en op dit moment qua punten de concurrent van AZ en FC Twente voor die vierde plek", aldus Ten Voorde. "Wie wat dat gedacht?"

Lees meer:
0 reacties