FC Twente hoopt dat Feyenoord finale wint: "Speciale aandacht"

Dominique Scholten en Jan Streuer
Dominique Scholten en Jan Streuer Foto: © NESimages

FC Twente kende zondag een teleurstellende middag in Amsterdam waar de ploeg drie punten liet liggen. Toch kan aankomend weekend een mooi weekend worden voor de ploeg uit Enschede. Bekerwinst van Feyenoord zou wel eens erg goed nieuws kunnen betekenen.

"Afgelopen zondag was een teleurstellende middag voor ons allen", begint algemeen directeur Dominique Scholten op de clubwebsite. "Dit gevoel hebben we inmiddels achter ons gelaten en we kijken weer vooruit. Met nog vier competitiewedstrijden te gaan staat de ploeg van Joseph Oosting op een prachtige plek drie, vijf punten voor op AZ. Aan het eind van het seizoen betekent deze plek deelname aan de voorronden van de UEFA Champions League en eventueel definitieve instroming in de groepsfase van de Europa League. FC Twente is dan verzekerd van acht Europese wedstrijden, vier thuis en vier uit."

"Dit weekend is er geen Eredivisieprogramma en kijken we zondag met speciale aandacht naar de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC", gaat hij verder. "Bij winst van Feyenoord zijn we officieel nog een punt verwijderd van deelname aan de groepsfase van de Europa League. Plek 4 geeft dan immers recht op groepsfase Europa League. Uiteraard gaan we voor plek drie in de competitie en valt er nog heel wat te winnen. Woensdag a.s. om 18.45 uur wordt de strijd hiervoor hervat, Almere City FC komt dan op bezoek. In een uitverkochte Grolsch Veste willen spelers en staf de marge van vijf punten met AZ uitbreiden naar acht."

Lees meer:
0 reacties