FC Twente kan borst natmaken bij STEVO in Geesteren: "Zware dobber"

De Peuverweide
De Peuverweide Foto: © X @RKVVSTEVO

FC Twente speelt aankomende zaterdag het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen. De Tukkers houden het in de regio en nemen het in Geesteren op tegen eersteklasser STEVO.

Alle vrijwilligers van de club zijn woensdagavond geïnstrueerd door de voorzitter van Stevo, Eddy Droste. Hij geeft op de website van de club het volgende te kennen. "We zijn er altijd voor elkaar en zijn een echte familie. We hadden zeven keer het benodigde aantal vrijwilligers kunnen krijgen. Er zijn al historische wedstrijden gespeeld op de Peuverweide en ook zaterdag zal FC Twente een zware dobber aan STEVO krijgen."

Inmiddels zijn er zo'n 2100 kaarten verkocht en de verwachting is dat in totaal ongeveer 3.000 supporters komen kijken. Voor de wedstrijd is een sfeeractie en na de wedstrijd worden de jeugdige supporters verzocht niet het veld op te rennen voor een handtekening maar zich op te stellen op de staantribune aan de lange zijde. De spelers zullen daar hun medewerking verlenen aan een handtekening of een foto.

Het duel in Geesteren begint om 18.00 uur.

Lees meer:
0 reacties