"FC Twente kan miljoenen vangen voor een speler die voor niets kwam"

Ramiz Zerrouki voor FC Twente
Ramiz Zerrouki voor FC Twente Foto: © Pro Shots

Zelden werd de euforie van een overwinning op Europees niveau zo snel weggespoeld als donderdagavond in Belgrado. Het interview dat Ramiz Zerrouki gaf, zorgde bij de achterban van de club uit Enschede voor een flinke domper op de goede overwinning.

Ook FC Twente-watcher Leon ten Voorde staat in zijn column in de TC Tubantia stil bij de reacties op de woorden van Zerrouki. "De boodschap van de middenvelder zorgde er in elk geval voor dat na de wedstrijd bijna geen supporter van FC Twente het nog had over de behaalde zege op de nummer 3 van Servië", zo laat Ten Voorde weten. "Sociale media ontploften. Veel fans hekelden de timing van Zerrouki, zo kort na een Europese wedstrijd en zo vlak voor de start van het seizoen. En was het niet Zerrouki, die in maart zijn contract nog met twee jaar verlengde en die in de voorbije maanden een beroep deed op meerdere spelers om toch vooral te blijven?"

Toch geeft de journalist ook aan dat je een speler niet te allen tijde kunt behouden voor je club. "Ze weten bij FC Twente ook dat er altijd een moment kan komen dat je geen nee meer kunt zeggen. Niet alleen omdat de speler zelf wil, maar ook omdat er een situatie kan ontstaan dat een verkoop voor de club het beste is. Zerrouki speelde voor de komst van Jans nog vooral in het tweede elftal, twee jaar later kan FC Twente miljoenen vangen voor een speler die als tiener voor niets kwam binnenwandelen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand