FC Twente kan naam schrappen: "Hij is nooit in beeld geweest"

Ron Jans en Dick Lukkien
Ron Jans en Dick Lukkien Foto: © Orange Pictures

Dick Lukkien werd in het geruchtencircuit regelmatig genoemd als mogelijke nieuwe trainer van FC Twente. De oefenmeester van FC Emmen maakt echter de overstap naar FC Groningen. Zijn huidige en toekomstige club zijn met elkaar verwikkeld in de degradatiestrijd. Vlak voor de wedstrijd die FC Groningen dit weekend speelde, lekte uit dat Dick Lukkien daar volgend jaar de trainer is.

“Ook zo slecht hoe Emmen dat bekend maakt voor de wedstrijd van FC Groningen tegen SC Heerenveen in de degradatiestrijd", kijkt Tijmen van Wissing terug bij De Oosttribune van RTV Oost. "Ik vind dat zo klein.” Volgens Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen, heeft Emmen het nieuws bewust op dat moment laten lekken. “Ik was het helemaal eens met Gudde”, gaat Van Wissing verder. “Gudde had zondag een hele goede dag in de communicatie. Hij heeft het perfect opgelost, ook met die supporter. Gewoon direct aangifte doen.”

“Jij wilde misschien over Lukkien en FC Twente sparren”, laat Van Wissing weten tegenover presentator Bert van Losser. “Maar ik denk dat hij nooit in beeld is geweest bij FC Twente. Het is ook geen trainer voor FC Twente. Ron Jans zal ongetwijfeld een belletje kunnen verwachten uit Emmen, maar ik weet niet of Jans daar nou zoveel zin in heeft."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand