FC Twente komt met nieuws over technische staf: "Verfrissend"

Het trainingscomplex in Hengelo
Het trainingscomplex in Hengelo Foto: © Pro Shots

Jeffrey de Visscher blijft assistent-trainer van FC Twente, zo laat algemeen directeur Dominique Scholten weten in zijn wekelijkse nieuwsbrief. De voormalig profvoetballer heeft zijn contract verlengd tot medio 2026 en blijft daardoor onderdeel uitmaken van de technische staf. 

De club uit Enschede laat vrijdag tevens weten dat Ellery Cairo definitief de overstap maakt van de FC Twente/Heracles Almelo naar het eerste elftal van de club uit Enschede. “Mijn taken voor de Academie en voor FC Twente waren goed te verdelen”, blikt Cairo terug. “In de ochtend was ik bezig met het eerste van FC Twente en dan kleedde ik mij om en werkte ik vervolgens met de jongens van de Academie. Het is een mooie kans voor mij om samen met Colin de Graaf de fysieke staf van FC Twente vorm te gaan geven", legt hij uit op de clubsite van FC Twente

"Als je als club stappen wil maken is het mooi dat je naar twee fysiek trainers kunt gaan om verschillende taken te gaan verdelen", vervolgt hij. “Er zal voor mij niet ontzettend veel veranderen. Ik zal gaan werken met andere spelers en de belangen zullen wat anders zijn dan binnen de FC Twente/Heracles Academie. Het is ook wel weer verfrissend om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik heb een mooie tijd gehad bij de Academie met veel herinneringen. De meeste recente herinnering is wel het kampioenschap met de Onder 21.”

Lees meer:
0 reacties