SAMENVATTING | FC Twente en STVV spelen oefenwedstrijd gelijk

FC Twente heeft het oefenduel met Sint Truiden niet weten te winnen. Op het sportpark van GFC eindigde het treffers tussen de Tukkers en de Belgische ploeg in 2-2.

Na een kwartier spelen kwamen de Belgen op voorsprong in Goor. Vanuit een counter schoot Ito de bal van buiten de zestien achter doelman Tyton. Namens FC Twente kwam Gijs Besselink tot een grote kans in de eerste helft, maar zijn inzet ging naast. Met een 0-1 achterstand zocht de ploeg van Oosting de kleedkamer op.

Na rust verscheen er letterlijk een compleet ander FC Twente op het veld en dat pakte al snel goed uit. Na een balverovering van Harrie Kuster wist Salah-Eddine de Tukkers op gelijke hoogte te schieten, terwijl Kuster twee minuten later zelf ook doel weet te treffen. Lang kan FC Twente echter niet van de voorsprong genieten, want nog binnen een uur spelen zette Joselpho Barnes STVV weer op gelijke hoogte.

Opstelling FC Twente 1e helft: Tyton; Sampsted, Pröpper, Mesbahi, Kuipers; Eiting, Vlap, Besselink; Van Bergen, Van Wolfswinkel, Taha.

Opstelling FC Twente 2e helft: Karssies, Regeer, Van Hoorenbeeck, Bruns, Mats Rots, Salah-Eddine, Kjolo, Kuster, Ltaief, Vennegoor of Hesselink, Daan Rots. 

Lees meer:
0 reacties