'FC Twente krijgt goed nieuws': "Kans dat hij bij Feyenoord blijft"

Ramiz Zerrouki
Ramiz Zerrouki Foto: © Pro Shots

Ramiz Zerrouki is bij Feyenoord in beeld als mogelijke opvolger van Fredrik Aursnes, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Benfica. Feyenoord heeft zelfs al een bod bij FC Twente neergelegd, maar er is nu een kans dat de Rotterdammers niet doorpakken.

Feyenoord wil Aurnes namelijk behouden nu Marcos Senesi op weg is naar Bournemouth. "Ze zijn op een punt gekomen waarop je je kan afvragen of het nu wel genoeg is. Misschien was dit wel voldoende om financieel helemaal in orde te zijn en besluiten ze nu om niet meer te verkopen", vertelt Mikos Gouka bij het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers verkochten deze zomer Tyrell Malacia en Luis Sinisterra al voor veel geld.

"Slot is een tikkeltje geheimzinnig", vervolgt Gouka, doelend op een mogelijk vertrek van de middenvelder. "Hij vertelde dat Aursnes werd gewisseld tegen Osasuna met het idee dat 'ie elk moment weg kon zijn. Op de training had hij hem ook af en toe gewisseld, maar hij speelde uiteindelijk toch mee tegen Vitesse. Nu heeft Slot het idee dat Aursnes ook speelt tegen Heerenveen."

Volgens Gouka is het dus geen uitgemaakte zaak dat de Noor verkast. "Benfica heeft nog steeds niet neergelegd wat Feyenoord wil, maar inmiddels is ook Senesi verkocht. Je kan je dus ook afvragen of Feyenoord de eerdere vraagprijs wel voldoende vindt nu. Misschien moet er nu nog wat bovenop. Dan wordt het misschien moeilijk voor Benfica en is er een kans dat hij bij Feyenoord blijft."

Mocht Aursnes niet naar Portugal vertrekken, dan is Zerrouki niet nodig in De Kuip. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano maakt Benfica echter wel werk van de komst van Aurnes en hoopt de club de onderhandelingen deze week af te ronden.

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand