FC Twente: "Laatste wedstrijd dat deze gratis wordt uitgedeeld"

De herbruikbare beker in De Grolsch Veste
De herbruikbare beker in De Grolsch Veste Foto: © Pro Shots

FC Twente speelt zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Voor het treffen in De Grolsch Veste wordt de bekermunt voor het laatst gratis uitgedeeld aan supporters in de vakken 108 t/m 135 en op de tweede ring.

Afgelopen zondag is de herbruikbare beker bij de horecakiosken verder geïntroduceerd en uitgebreid naar de omloop van de tweede ring. Supporters op deze plekken kregen bij binnenkomst een bekermunt, die zij in konden leveren bij hun bestelling. Zij hoefden hierdoor niet extra te betalen om de herbruikbare beker te gebruiken.

"Komende zondag, thuis tegen Go Ahead Eagles, ontvangen deze supporters bij de toegangspoort opnieuw een bekermunt", laat FC Twente weten op de officiële website. "Dit is de laatste wedstrijd dat in deze gedeeltes van het stadion de bekermunt gratis wordt uitgedeeld."

FC Twente is zeer te spreken over de invoering van de herbruikbare beker, die later waarschijnlijk in het hele stadion wordt gebruikt. "We kijken goed terug op de introductie en we hebben gemerkt dat de afvalberg in deze vakken drastisch kleiner was na de wedstrijd." Zonder bekermunt kost een drankje 2 euro extra per beker.

Lees meer:
0 reacties