FC Twente legt jonge middenvelder vast: "Het is best snel gegaan"

Harrie Kuster
Harrie Kuster Foto: © BSR Agency

FC Twente heeft Harrie Kuster vastgelegd. De 18-jarige middenvelder heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2026 aan FC Twente verbindt.

Kuster speelt sinds drie jaar in de FC Twente/Heracles Academie. Dit seizoen speelde hij zijn wedstrijden in de Onder 18. Kuster maakte de afgelopen seizoenen enkele malen zijn opwachting in oefenwedstrijden van FC Twente. Afgelopen winter ging hij met de eerste selectie op trainingskamp in Spanje.

"Dit is een speciale dag", zegt Kuster op de clubwebsite. "Vooral ook omdat het de laatste jaren best snel is gegaan. Dit is nog maar mijn derde seizoen bij de Academie en nu mag ik al een contract tekenen bij FC Twente, extra mooi. Ik ben bij Onder 18 begonnen en aan het eind van mijn tweede jaar heb ik een aantal keer meegetraind met het eerste. Dat is dan wel heel bijzonder om met al die spelers opeens samen op het veld te staan", vertelt de middenvelder.

Hij beleefde 'leerzame momenten' op het trainingskamp. "Net als de oefenwedstrijden die ik dit seizoen gespeeld heb. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen wil ik mij zo goed mogelijk laten zien, zodat ik in beeld blijf bij het eerste", aldus Kuster.

Lees meer:
0 reacties