FC Twente-Manager Skyboxen onthult: "Zie bijna niks van wedstrijd"

De Grolsch Veste
De Grolsch Veste Foto: © BSR Agency

Ian Ziegerink is sinds vorig jaar maart Hospitality Manager Skyboxen bij FC Twente. Ziegerink werkt met veel plezier in de Grolsch Veste. 

Ziegerink is voor- en na wedstrijden van FC Twente druk bezig, maar ook tijdens de wedstrijd werkt hij hard door. "Ik zie bijna niks van de wedstrijd, maar hoor wel wanneer er een doelpunt valt. Dan spring ik wel eens een skybox in", vertelt hij lachend op het clubkanaal. Zo zorgt de manager voor de catering, lost hij problemen op en zorgt hij ervoor dat er naast de wedstrijddagen ook andere evenementen kunnen plaatsvinden in de skyboxen. 

Volgend seizoen wordt het met de Europese wedstrijden nóg drukker voor Ziegerink, maar ook nu gaat het al goed met de bezetting. "Alle skyboxen zijn altijd bezet, waarvan 95% door vaste skybox-eigenaren, de rest zetten we als arrangement in voor mensen die een speciale gelegenheid hebben. Het gaat goed met de club, we hebben hier een achterban die betrokken is en blijft, en ik verwacht dat de komende jaren de skyboxen voor 100% gevuld blijven", voorspelt hij.

Toch ziet Ziegerink ook nog de nodige verbeterpunten voor de toekomst. "De persoonlijke service wil ik verder optimaliseren. We zijn nu heel ondersteunend, maar ik wil nog meer inspelen op de wensen van de skyboxhouders", legt hij uit. "Wanneer wij het als team goed doen, blijft de betrokkenheid onder de skyboxhouders behouden. Ik ben ervan overtuigd dat we daar een belangrijkje rol in spelen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand