FC Twente mist Sadilek: "Bosch in alle facetten zwakke vervanger"

Jesse Bosch
Jesse Bosch Foto: © Orange Pictures

FC Twente leed zaterdagavond een dure nederlaag tegen Fortuna Sittard. De Enschedeërs gingen in eigen huis met 1-2 onderuit tegen de degradatiekandidaat, die er alles aan deden om de thuisploeg te frustreren.

Clubwatcher Leon ten Voorde vindt dat FC Twente ook naar zichzelf moet kijken. De journalist zag een zwakke eerste helft van de Tukkers. "Het ontbrak FC Twente in de uitverkochte Grolsch Veste aan tempo, creativiteit en de agressie om iets los te maken in de wedstrijd", analyseert Ten Voorde op de website van TC Tubantia.

"De zieke Michal Sadilek, de koning van de voorassist in de eredivisie dit seizoen, werd node gemist. Jesse Bosch was in alle facetten een zwakke vervanger, maar de middenvelder was zeker niet de enige die ondermaats was", aldus Ten Voorde, die zag dat het na rust beter was. "In de tweede helft viel FC Twente weinig meer te verwijten, maar in de schiettent viel de bal telkens net niet goed."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties