Casper Staring naar Heracles Almelo? "Dat kan hij ook zeker aan"

Om de aankomende talenten een kans te geven bij de hoofdmacht van FC Twente moet er doorgeselecteerd worden wat betreft de bankspelers. Dat is René Wagelaar van mening in gesprek met Dominique Scholten, hoofd van de FC Twente / Heracles Academie. Spelers die geen uitzicht meer hebben op een plek in de hoofdmacht bij FC Twente moeten aan het spelen komen, bijvoorbeeld in de Keuken Kampioen Divisie.

"Misschien moet er wel doorgeselecteerd worden bij FC Twente 1”, oppert Rene Wagelaar. “Nieuwe jeugdspelers die goed zijn weer richting de hoofdmacht brengen. Staring zie ik niet meer doorbreken bij Twente 1. Er zijn er een paar bij die op de bank zitten waarbij het nu wel snel moet gebeuren.”

Wagelaar zou het toejuichen wanneer zulke spelers zouden worden uitgeleend. “Maar je moet natuurlijk wel de aantallen houden”, geeft hij aan bij VoetbalTijd. “Dan is er misschien nu wel iemand die eraan komt die deze plek weer in kan nemen. Staring wordt hem bij wijze van spreken niet meer voor de basis. Die moet je verhuren, die moet naar de eerste divisie.”

“Dat kan hij ook zeker aan, denk ik”, zegt Scholten. “Het is een goede slimme speler.” Scholten zou het een goede optie vinden wanneer Casper Staring (tijdelijk) naar Heracles Almelo zou vertrekken. “Wat mij betreft wel”, zegt de directeur van de FC Twente / Heracles Academie. “Maar ik ga er niet over. Ze hebben al veel middenvelders. Maar wat mij betreft is het wel een optie.”

“Ik vind het een hele goede en intelligente speler, maar hij moet wedstrijdritme opdoen”, zo gaat Scholten verder over Staring. “Ik vind Mats Wieffer altijd een goed voorbeeld. Tim Gilissen zei dat als wij hem hadden gehouden of naar Heracles hadden gehaald dat hij waarschijnlijk niet veel gespeeld zou hebben. En nu vanuit een rol bij een andere club, speelt hij elke week en krijg je dit. Soms moet je ook gewoon veel spelen.”

Nederland - Verenigde Staten

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de finales! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen de Verenigde Staten. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van de VS! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr
6/01
FC Twente
20:00
FC Emmen
za
14/01
Ajax
21:00
FC Twente
zo
22/01
FC Twente
14:30
FC Utrecht
wo
25/01
Vitesse
18:45
FC Twente
zo
29/01
FC Twente
12:15
Feyenoord
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 14 27 30
3 PSV 14 22 30
4 AZ 14 9 29
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
8 SC Heerenveen 14 3 23
Bekijk de hele stand