FC Twente moet fans teleurstellen: "Geleid tot onveilige situaties"

FC Twente-fans in de zon tijdens een thuiswedstrijd op zondag
FC Twente-fans in de zon tijdens een thuiswedstrijd op zondag Foto: © Pro Shots

FC Twente organiseert dit jaar op zondag 14 juli de Open Dag. Rondom De Grolsch Veste wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud.

Vanwege de verschillende bouwwerkzaamheden in De Grolsch Veste is het deze zomer niet mogelijk om activiteiten op het veld en de tribune te organiseren, zo meldt FC Twente. Daarom worden nagenoeg alle activiteiten georganiseerd rondom De Grolsch Veste. Via een speciale stadiontour, waarbij je langs alle prominente ruimtes van de spelers in het stadion komt, kun je wel een kijkje nemen in het stadion.

Om dezelfde reden vinden de presentaties van de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen plaats op een podium voor de hoofdingang van De Grolsch Veste. Dit jaar staat er een groter en hoger podium, voorzien van schermen, zodat iedereen de spelerspresentatie goed kan volgen.

Op de Open Dag worden de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen gepresenteerd, kun je op de foto met de prijzen van FC Twente Vrouwen en voetbalt de jeugd om de bekende Bernard van Heek Cup. Daarnaast is er muziek en entertainment, er zijn verschillende drink- en eetgelegenheden, een kidsdorp, kraampjes en nog veel meer.

Er wordt dit jaar geen moment ingepland waarbij supporters handtekeningen en foto's kunnen scoren van de spelers. "De afgelopen edities heeft dit voor de supporters en spelers geleid tot onveilige en vervelende situaties en ook teleurstellingen bij de jongste supporters. Dat willen we voorkomen", aldus FC Twente. 

Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn er diverse open trainingen van de eerste selectie op het Trainingscentrum in Hengelo. Hier zijn volop mogelijkheden om handtekeningen ‘te scoren’. Dat kan ook bij de oefenwedstrijden in de regio. Komend seizoen organiseert FC Twente voor de jongste supporters een handtekeningenmiddag in De Grolsch Veste.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand