FC Twente moet oppassen: "Ik zie Ajax de derde plek nog pakken"

Oud-scheidsrechter Eric Braamhaar denkt dat Ajax dit seizoen nog als derde gaat eindigen. Het gat met de huidige nummer drie FC Twente is nog acht punten.

Afgelopen weekend speelden de Amsterdammers gelijk tegen NEC en daarvoor werd verloren van SC Heerenveen. Toch denkt Braamhaar dat ze aan het eind van de rit aan het langste eind trekken. "Ze hebben nog maar 22 wedstrijden gespeeld. Ajax heeft toch wel die individuele klasse. Als Berghuis en Bergwijn straks weer terug zijn zie ik Ajax met Brobbey zo nog die derde plek pakken", merkt hij op in VoetbalTijd.

Volgens Rene Wagelaar compenseert de goede aanval niet genoeg voor de zwakke defensie. "Ajax ligt achterin helemaal open, daar kun je zo doorheen fietsen. Dat is zo makkelijk", stelt hij. "Ik zie FC Twente gewoon derde worden. Zondag is AZ-Ajax, voor FC Twente goed als ze gelijkspelen. Maar Go Ahead Eagles wordt voor Twente ook een stugge ploeg." Braamhaar blijft bij zijn standpunt. "Zolang Brobbey blijft scoren... Ik bekijk het over 34 wedstrijden."

Lees meer:
0 reacties