FC Twente na interlandperiode tegen Heracles: "Zou schandalig zijn"

Direct na de interlandperiode staat voor FC Twente de derby tegen Heracles Almelo op het programma. Rene Wagelaar verwacht dat de ploeg van Joseph Oosting weinig problemen krijgt met de promovendus.

Eerder dit seizoen eindigde de derby nog in een gelijkspel, maar Wagelaar verwacht nu een overwinning voor de thuisploeg. "FC Twente heeft daar geen moeite mee, helemaal niks. Dat wordt een overwinning", stelt hij in VoetbalTijd. "Twente is op elke positie zoveel sterker. Het middenveld van Heracles is op dit moment ook wel oké, met Hrustic, De Keersmaecker en Bruijn. Maar het zou schandalig zijn als FC Twente dat weggeeft."

Niels Overweg gaat met Wagelaar. "Ik hoop wel dat Heracles erin blijft, dat je die derby steeds blijft houden. Dat is leuk. Ze horen absoluut in de Eredivisie thuis. Ik gun het ze wel", stelt hij op. Overweg verwacht een 3-0 overwinning voor FC Twente. "Ze zullen wel voor de goal komen, maar we hebben de beste keeper van Nederland. Wagelaar doet er een schepje bovenop en voorspelt 4-0.

Lees meer:
0 reacties