'FC Twente neemt contact op met transfervrije verdediger FC Köln'

Jan Streuer
Jan Streuer Foto: © NESimages

FC Twente is zich al druk aan het oriënteren voor komend seizoen. De Tukkers zouden hun pijlen hebben gericht op David Winke.

Volgens Transfermarkt.de heeft FC Twente contact opgenomen met de 22-jarige verdediger. Winke vertrekt waarschijnlijk transfervrij bij 1. FC Köln, waar hij in het beloftenteam speelde. FC Twente is niet de enige gegadigde voor de Duitser, die dit seizoen zestien wedstrijden in de Regionalliga West speelde.

Uit Zwitserland is er belangstelling van FC St. Gallen en ook clubs uit de Duitse Tweede en Derde Bundesliga zijn in de markt voor Winke, die in Duitsland is geboren maar ook Nigeriaanse roots heeft.

Winke heeft een aflopend contract bij 1. FC Köln, waar hij geen perspectief lijkt te hebben in het eerste elftal. Een transfervrij vertrek lonkt dus voor centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan. Winke kwam afgelopen zomer over van Bonner SC.

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties