FC Twente niet klaar voor Champions League? "Dat is grote onzin"

De Champions League trofee
De Champions League trofee Foto: © Pro Shots

De Grolsch Veste als danspaleis: zaterdag kan FC Twente Vrouwen de titel binnenhalen. De mannen kunnen tegen FC Volendam mogelijk al de derde plek in de Eredivisie binnenslepen. 

"Na het verlies bij AZ werd door eigen supporters op social media gesuggereerd dat FC Twente op deze manier niets in de Champions League heeft te zoeken, maar dat is uiteraard grote onzin", opent Ten Voorde bij de TC Tubantia. 

De dames treffen Telstar, terwijl FC Twente mannen Volendam op bezoek krijgt. "Als de twee teams van FC Twente dit weekend weten te oogsten is meer dan het maximale uit de selecties gehaald. Dat is wel zeker". Daarvoor moeten beide teams de rug rechten. "De scherven van de laatste wedstrijd moeten zo snel mogelijk worden weggestopt, en de teksten van de concurrenten moeten niet meer zijn dan een pluisje in de wind".

"De club FC Twente staat voor een historisch weekend. Dat is na de decepties van de laatste duels misschien nog moeilijk te bevatten, maar gaandeweg de week zal dat besef ongetwijfeld indalen bij de achterban", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties