FC Twente nodigt supporters uit: maandagavond feest bij stadion

FC Twente houdt maandagavond een feest bij De Grolsch Veste vanwege het behalen van Europees voetbal. De club uit Enschede wil zo op een mooie manier een lastige tijd afsluiten.

"De afgelopen jaren waren lastig voor supporters, spelers, staf en medewerkers van FC Twente", laat FC Twente weten op de officiële website. "Eerst waren er sportief moeizame jaren, en toen het sportieve herstel werd ingezet werden we geconfronteerd met de coronapandemie."

"Dit seizoen heeft FC Twente een ploeg die op basis van strijd en passie, en met een herkenbaar team, punten pakt. De wisselwerking met het publiek is ouderwets goed, en we sluiten het seizoen af met een prachtige beloning: FC Twente gaat weer Europa in! Weliswaar geen eremetaal, maar genoeg redenen om de lastige tijd af te sluiten en vol goede moed de zomer in te gaan met een afsluitend feest voor supporters, spelers, staf en medewerkers van FC Twente."

Daarom nodigt de spelersgroep alle supporters uit om samen dit feest te komen vieren op maandag 16 mei, van 17.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Dit zal plaatsvinden op P1 (tegenover de hoofdingang) bij De Grolsch Veste.

Lees meer:
0 reacties