FC Twente op bezoek bij Ajax: "Dan breken ze de hele ArenA af"

Ajax verloor het afgelopen weekend met 6-0 van Feyenoord. Nu komt FC Twente naar de ArenA. Wederom ligt er een moeilijke taak voor de Amsterdammers in het verschiet. Het in vorm verkerende FC Twente verslaan lijkt nu haast een onmogelijke missie.

"Het is zo'n los zand", zegt René Wagelaar bij VoetbalTijd over Ajax. "Die Hato loopt er bij alsof hij al twintig jaar Champions League voetbalt. Kaplan is alleen maar een sloper en begint te trucken achterin. Taylor is zwaar over het paard getild en Bergwijn heeft het hele seizoen nog niet gelopen." Ook John van 't Schip kan op weinig lof rekenen. "Als daar een trainer voor de groep staat die ze kan prikkelen om wel te willen winnen. Dan ben je al een heel eind. Maar daar moet je John van 't Schip niet voor halen."

Jeroen Heubach denkt niet dat Ajax zomaar uit dit gat klimt. "Dit gaat wel een paar jaar duren. Ik zei net voor de uitzending tegen René: Ajax is net het FC Twente van een aantal jaren geleden. Toen ze degradeerden naar de Keuken Kampioen Divisie. Ik denk dat Ajax nu in deze situatie zit en dat ze er niet zo snel meer uitkomen. Moet je kijken wat daar nog loopt. En dan krijg je weer dat wat er met Alex Kroes is gebeurd. Het stapelt zich steeds verder op", aldus de oud-speler van FC Twente.

Heubach gaat niet naar de ArenA afreizen om de wedstrijd te zien. "Waarom moet ik daar naar toe? Ik weet toch dat FC Twente wint. 1-3", zegt Heubach. Wagelaar denkt dat het gelijk wordt. "Ze kunnen niet weer verliezen, dan breken ze de hele ArenA af."

Lees meer:
0 reacties