FC Twente op bezoek bij getergd PEC Zwolle: "Wordt een happening"

PEC Zwolle en FC Twente ontmoeten elkaar dit weekend in de laatste ronde van de Eredivisie. Terwijl AZ FC Utrecht ontmoet. Mocht FC Twente gelijk spelen en AZ met één doelpunt verschil winnen, dan moet er een beslissingswedstrijd gespeeld worden voor de derde plek.

"Dat wordt echt een happening. Je moet zelf winnen. Van Polen maakt het extra. Het is ook nog eens in Overijssel, deze ploegen tegenover elkaar", opent Jan van Staa bij De Oosttribune van RTV Oost. Tijmen van Wissing zag dat PEC prima speelde tegen RKC Waalwijk, ondanks dat PEC al uitgespeeld is. "Het was wel echt aardig." Zondag is het de afscheidswedstrijd van Bram van Polen en PEC zal niet willen verliezen. "Ook Namli neemt afscheid van het Zwolse publiek."

Van Wissing is zelfs overigens verrast over dat AZ de Tukkers nog zo ver is genaderd. "Ik had niet verwacht dat Go Ahead Eagles zo ruim zou verliezen van AZ. Het is geen journalistiek geneuzel dat dit een beslissingswedstrijd is." Van Staa vindt echter dat FC Twente moet kijken naar zichzelf. "Maar waar hebben we het over? Je moet gewoon winnen. Daar gaat het om en dat heb je in eigen hand."

Lees meer:
0 reacties