FC Twente regelt 'paaslunch' voor derby: "Uitgebreid buffet"

Jonge FC Twente-fans in Vak 110
Jonge FC Twente-fans in Vak 110 Foto: © Pro Shots

FC Twente neemt het volgende week zondag in eigen huis op tegen Heracles Almelo. De derby in Enschede begint om 14:30 uur en de club uit Enschede nodigt supporters uit voor een zogeheten 'paaslunch' in Bistro de Veste.

"Kom dit jaar samen met FC Twente Pasen vieren bij Bistro de Veste, waar een uitgebreid koud en warm paasbuffet klaarstaat voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Een goede start van een voetbalmiddag", laten de Tukkers weten via de clubsite. "Naast het heerlijke eten en drinken zorgen wij daarnaast ook voor het nodige Paasvermaak voor de kinderen én kunnen zij tegen een speciaal tarief gebruik maken van het buffet."

"Speciaal voor Eerste Paasdag introduceren wij daarnaast ook onze paas ‘m door actie! Het is simpel! Plaats een reservering voor Bistro de Veste voorafgaand aan de wedstrijd tegen Heracles Almelo en paas deze actie door", adviseert FC Twente. "Zodra iemand anders een reservering maakt en hierbij jouw naam in het ‘paas ‘m door’ veld vermeld, ontvangen jullie automatisch 10% korting op de reservering", besluit de nummer drie van de Eredivisie.

Op het menu staan koude gerechten, warme gerechten en er is ook een dessert.

Lees meer:
0 reacties