FC Twente reist met veel supporters af naar PSV: "Geweldig"

FC Twente-supporters in het uitvak bij PSV
FC Twente-supporters in het uitvak bij PSV Foto: © NESimages

FC Twente speelt zondagavond de uitwedstrijd tegen PSV. In Eindhoven wordt er om 20.00 uur afgetrapt. Ondanks het tijdstip op zondagavond wordt de ploeg van trainer Joseph Oosting gesteund door veel supporters.

"Bijna 1.400 supporters reizen mee om onze spelers te ondersteunen, geweldig", laat algemeen directeur Dominique Scholten weten op de officiële website van FC Twente. "PSV en FC Twente troffen elkaar afgelopen januari nog tijdens een duel om de KNVB Beker. PSV won met 3-1. De ploeg van Joseph Oosting gaat alles in het werk stellen om nu wel een resultaat te halen. Het is een open deur om te stellen dat dat geen gemakkelijke opgave wordt."

PSV is de ongeslagen koploper in de Eredivisie. "Met slechts drie gelijke spelen en geen enkele nederlaag is de titel voor de Eindhovenaren slechts een kwestie van tijd", beseft Scholten. "We gaan proberen om die aanstaande titel zondag nog even wat verder uit te stellen. De wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Sparta Rotterdam biedt daarvoor perspectief. Met goed voetbal werd Sparta verdiend verslagen. De uitslag (2-1) was geen juiste afspiegeling van het wedstrijdverloop, FC Twente was veel beter."

Lees meer:
0 reacties